Senaste inläggen

MJ

Av minmolly - 9 juli 2009 10:05

Jag blev väldigt tagen av Michael Jacksons bortgång och minnes ceremonin var mycket rörande. Hittade denna länk på You Tube.


http://www.youtube.com/watch?v=je1KOcBYGjM&feature=player_embedded


Är det inte fantastiskt.....

ANNONS
Av minmolly - 9 juli 2009 09:32

Väntar ivrigt på att höstkollektionen ska släppas. har en känsla att detta sker idag :-) Min favvo webshop är www.ajabajakids.se de är alltid snabba på att skicka och trevliga när man har frågor. Ska idag hämta ett paket med Molo kläder till barnen. Kul att de tagit in Molo för det är en av mina favoriter när det gäller barnens kläder.  Denna klänning (på bilden) är ett önskeplagg från höstens kollektion.

Hela dagen ska spenders med att kika in hos web shoppar för att se om det dykt upp nyheter. Sen ska det shoppas.

ANNONS
Av minmolly - 9 juli 2009 09:22

Har sin charm. Jag tycker det är härligt att vakna till regnet. Vi har ätit pannkaksfrukost och myser inne. Men man längtar efter riktigt varma dagar och sol också. Dagens outfit är en rosa pointelle top med svarta tights.


Av minmolly - 8 juli 2009 18:27

Jag vill inte att mina kära Odd Mollysar ska ligga nervikta i en låda. De måste hänga fint på galgar. Tyvärr så har vi alldeles för lite garderober :-(

Vi ska snart inhandla helt nya möbler till sovrummet och därmed även en stor garderob där mina älskade kläder får plats. Just nu huserar de i hallgarderoben som nu är ju tömd på stora vinterjackor.

Alla andra kläder måste hänga långt från mina "bebisar" så de inte blir nersmittade med smuts eller liknande *fniss*. Ovan ser ni en bild på en del av plaggen. Allt av ull hänger i påsar på övervåningen. Är LIVRÄDD för pälsänglar. Det har hänt förr att dessa små jävlar har ätit små små hål i en massa ullplagg *snyft*

Av minmolly - 8 juli 2009 17:01

På våran semester på Mallorca nydligen såg jag detta annorlunda hus. Visst är det häftigt. Med solrosor på taket.

Av minmolly - 8 juli 2009 16:59

Har sett flera plagg som jag suktar efter ur höstens kollektion. Något jag vet jag BEHÖVER är en ny velour/mjukisdress. Har flera gånger valt att bara köpa munkjackan men inte byxan pga att de är så vida i benen. Jag köpte en beige mjukisdress på utförsäljningen förra året där jag satte in en snodd längst ner så de sitter åt lite mer (se bild) denna dress har används flitigt.

'Kanske ska jag köpa byxan denna säsong och testa och se hur jag trivs med de vida bensluten.

Av minmolly - 8 juli 2009 16:45

Nu har jag också tänkt att börja blogga om mitt favorit märke Odd Molly. Jag är fullkomligt uppslukad av dessa vackra kläder. De ger mig ett riktigt lyckorus (gräver även djupt i min plånbok). Dagens outfit är en hit and run dress. Denna klänning har faktiskt inte blivit en av mina favoriter som jag trodde. En annan gammal favorit är denna vita blusen (se bild) den användes flitigt under förra sommaren. Någon som vet vad den heter?

Tack Anna Karin, den vita blusen heter # 328 Embroidered Tunic.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se