Senaste inläggen

Av minmolly - 14 juli 2009 16:13

Jobbar från hotellet just nu. Bytte om till lite mysigare plagg. Lovlier knit och pointelle linne :-) En klar favorit.

ANNONS
Av minmolly - 14 juli 2009 16:10

Jep, superplated blouse kommer att bli en favorit. Det känner jag redan på mig. Först kändes det som ett tält....sen kändes det bra och nu är jag kär i den. Se bild live....med min älskade Horse tag Gucci väska *love*

Nu är vi i .......... se på bilden och gissa? Kanske kan den andra bilden ge en ledtråd hahahahha

ANNONS
Av minmolly - 13 juli 2009 12:13

Blev det idag från min lokala butik Bubbel. 30% rabatt. Det fanns för övrigt flera röda kvar samt några i färgen powder om ngn är intresserad. Tyvärr har de ingen web shop.

Jag ver egentligen ute efter en kortärmad blus men det blev denna. Jag som inte skulle shoppa ;-)

I eftermiddag åker vi iväg så bloggar imorgon från hotellrummet.

Av minmolly - 12 juli 2009 14:09

Längtan efter en ny garderob är nästan lika stor som längtan efter nya OM kollektionen i höst/vinter. Men vi kan inte köpa ny garderob innan nya sängen kommit så vi ser hur det ser ut......den kommer v35. Det kommer att bli en hel vägg med garderober. Från IKEA serien heter PAX (tror jag) där kan man av delar bygga en hel vägg av garderober. Det ska bli en med lampor infändigt så jag kan se mina kära mollysar ordentligt.

Jag ska dokumentera bygget av garderoben här på Bloggen. Tips tages tacksamt emot :-) Ska åka på lite loppisar och hitta några fina gamla stolar att ha som sängbord.

Av minmolly - 12 juli 2009 10:09

Så det blev klädbyte :-) Men vädret är inte så pålitligt så det blir väl att byta snart igen. Vad trist när vädret är så här fram och tillbaka.

Av minmolly - 12 juli 2009 09:09

Är min dagens Molly. Ihop med svart linne och hel långa svarta tights. Jag hade samma tunika i lila/lime som jag i ett svagt ögonblick sålde. Det borde jag inte ha gjort.....saknar den faktiskt. Fast ja aldrig nästan använde den. Men nu har jag lärt mig. Bara plagg av FEL storlek eller om de sitter helt galet får säljas. Annars ska allt sparas.

Av minmolly - 11 juli 2009 16:28

Ok inte varenda plagg har en djup urringning men i princip är de flesta väldigt urringade. Till den gräns att man måste ha ett linne under för att kunna se respektabel ut. Någon som har en aning vad det beror på och varför OM då inte gör fler matchande linnen som man kan köpa till om man inte vill visa hela härligheten för folk. Är inte plaggen urringade så har de knappar där det är öppet mellan så man många ggr måste ha ett linne under iaf. Det borde i min mening finnas fler möjligheter att matcha med linnen/tröjor under för dem som inte trivs med så djupa urringningar. Det som är positivt är att det ofta är empire skuret vilket gör att det aldrig blir obekvämt när man sitter då det inte klämmer åt runt magen eller höften.

Av minmolly - 11 juli 2009 09:08

Trist att Oddmolly.se har så dålig uppdatering på sin sida. Det är ju där nyheterna borde dyka upp först. Skulle vilja se resten av kollektionen också så jag kunde planera mina inköp. Det är så svårt att veta vad man ska köpa när man inte riktigt vet vad som kommer. Kanske borde jag pallra mig iväg tillk våran lokala butik där är de så snälla och visar i sina pärmar vad som ska komma senare till dem. Men vt att jag då inhandlar ngt från rean.....och jag har egentligen inte råd :-D

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se