Senaste inläggen

Av minmolly - 18 juli 2009 13:29

Hur ska man göra när man vet att man inte kommer att använda ett plagg mer?

1. Spara i den vanliga garderoben om man skulle få för sig att använda plagget.

2. Hänga upp i en klädpåse i en separat garderob för framtiden.

3. Sälja och köpa nytt :-o

4. Spara till dottern, kanske vill hon ha kläderna sedan?

5. Byta till ngt annat OM plagg.


Jag har satt 6 månader som riktmärke. Sedan säljer jag (gäller ej ullplaggen då de bara används på vintern) Men nu börjar jag att inse att jag saknar plaggen jag sålt iaf...

Dottern i en härlig sommar klänning från Proud (i brist på ngt annat att visa)

ANNONS
Av minmolly - 18 juli 2009 10:40

Denna klänningen är en klar favorit i värmen. Så härlig i frottè och mjuk. Kommer garanterat att köpa fler plagg i frottè till nästa sommar. Denna var ett "test" och jag är mycket nöjd. Är även nöjd med den knallgula färgen!!!

Sitter på uteplatsen och dricker cola och maken packar ihop för att åka till stranden. Det är så härligt med sommar (då det är fint väder).

Är så glad att www.ajabajakids.se tar in lite mer udda plagg som dessa klänningar det gör nämligen inte min lokala butik som är väldigt konservativa i sina inköp.

ANNONS
Av minmolly - 18 juli 2009 10:09

Jep, är väskoman. Men int den typen som köper nya väskor varje dag på Lindex och HM. Jag planerar mina väsk köp i 6 månader :-D Två väskor per år blir det. En till jul (julklapp av maken) och en på sommaren alt i Maj då jag fyller år. Fick min Gucci Horsebit Hobo till julen. Jag ÄLSKAR den, men ni vet hur det är. Man är alltid sugen på en ny. Nu lutar det åt en Speedy LV väska (se bild). Jag säljer dock inga avlagda väskor utan de sparas fint i sina dustbags och sparas till dottern som vid 15 års ålder får börja botanisera i Vintage Luxury. Kul idè eller hur? Jag ska köpa väskan snart......så tills dess en bild från tillverkaren.

Av minmolly - 18 juli 2009 09:00

Köpte igår på 30% rea en 613 blus i blått. Som jag har på mig idag. Är jätte nöjd med fyndet. Superkul att ha en kortärmad blus i blått.

Idag ska jag slappa lite i solen men först nåra ärenden.


Av minmolly - 16 juli 2009 08:52

Dagens Molly är en 327 i grönt. Inköpt våren 2008. Till vintern blir det en marinblå med vit brodyr som jag hört ska komma. Nu ska jag jobba två sista dagar innan 3 veckors semester väntar. Så bäst att lägga på ett kol.

Av minmolly - 15 juli 2009 16:32

Jag tycker det är otroligt svårt att hitta byxor som passar. Särskilt efter att ha gått upp ett par ynka kilon passar bara ETT par av mina gamla jeans. Så nu på sommaren är det enkelt då jag har shorts, kjolar och klänningar men på hösten blir det ett stort problem. Beställde dessa från nelly.com. De är från Koola Anna. Hoppas de passar.

Av minmolly - 15 juli 2009 15:49

Sitter på hotellet och jobbar lite ikapp. Idag blev det en velour munkjacka och ett pointelle linne. Längtar efter att hämta ut mina nya kläder på fredag när jag kommer hem. Letade efter tights att ha till Taradiddle dress men hittade inga så det blir dem svarta jag har hemma.

Av minmolly - 14 juli 2009 16:30

Fast det inte är magen so putar ut så är det "ryshet" på klänningen. Den är underbar när man har den på men jag ser faktiskt lite gravid ut trots att jag inte har ngn mage....ngn anna som känner sig "gravid" i den klänningen?

Dotterns dagens "outfit" är Katvig + Katvig.

(jep jag har bytt om flera ggr för vädret har ändrat)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se