Senaste inläggen

Av minmolly - 21 juli 2009 10:31

Äntligen hämtade jag de nyinköpta kläderna. Taradiddle dress var liten i stl precis som flera redan påpekat. Tur att jag tog en 1:a.

Livealot precis lika härlig som alla redan sagt och Galleri long shirt butterfly är också ganska lite i storleken upplever jag. Alla är underbara och kommer att användas. Dock inte idag. Det blir alltså ingen dagens Molly idag. Är hemma sjuk....

ANNONS
Av minmolly - 21 juli 2009 06:58

Dessa är jag nog villig att investera i tror jag. Supersöta tycker jag. Undrar om de bara kommer i rött eller om det kommer att finnas andra färger. Skulle vilja ha bruna eller lila :-)

ANNONS
Av minmolly - 20 juli 2009 22:08

Men de måste ju garanterat testas först. Vågar inte köpa i blindo....0:a lär vara för liten, 1:a kanske eller till och med 2:a för att de ska sitta lite pösigt....

Av minmolly - 20 juli 2009 22:04

En är "Pointell dress" ser så där härligt vardaglig ut och snygg med heltäckande strumpbyxor och bruna stövlar och kanske ngn underkjol. "Molly a one silk wrap" är lite annorlunda. Gillar den oxå.

Av minmolly - 20 juli 2009 21:46

Ska jag hämta ut lite nya kläder på posten. De har skickats till ett helt annat utlämnings ställe än vanligt och jag har inte vägarna förbi där normalt. Det måste jobba extra personal på posten. Längtar tills imorgon och lite nya kläder.

Av minmolly - 20 juli 2009 11:40

Idag börjar andra delen av min semester. Är ensam med alla tre barnen och huset är super stökigt samt att barnen dragit in halva nyklippta gräsmattan *suck*

Dagens molly är supertråkig.....Grå t-shirt med en svart Bubbelroom kjol. Ska ju städas och grejas idag. Bild på hur t-shirten ser ut på baksidan.

Av minmolly - 19 juli 2009 11:08

Vädret skiftar från mulet till sol till regn. Idag har jag på mig turkos velour jacka från senaste kollektionen och fyndat spännen från HM (barnavdelningen) i exakt samma turkosa färg.Det är underbart.

 Har en lugg som behöver att växa ut så jag har alltid spännen i håret. Jag ångrar så mycket att jag inte köpte byxorna till denna jackan. Ska inte göra det misstaget igen.

På bilden har jag några svarta yoga byxor som jag köpte när jag var gravid med dottern :-) de är mjuka och sköna iaf.

Av minmolly - 19 juli 2009 10:07

Det blev en Live alot i färgen rose till slut. Kunde inte hålla mig. Fast jag hade köpstopp. Nu blir det inget OM shoppaden varken på rean, tradera eller från pre fall. Nu väntar jag på resten av kollektionen.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se