Senaste inläggen

Av minmolly - 25 juli 2009 10:16

Varmt, kallt, soligt, mulet....sånna dagar passar 4 continent stich blouse bra då den är 3/4 ärm. Ihop med ett par jeans från Koola Anna blir det perfekt på en lördag.

ANNONS
Av minmolly - 24 juli 2009 16:48

Varför det INTE blir en velour hood tunic i enfärgat då det sitter den där fjärilen på ryggen. Har den vanliga velour hoodien i lila med fjärilen på ryggen men jag gillar just inte fjärilen.

Men jag ska definitivt köpa "velour hood" i rött samt byxan till (denna gången ska jag inte missa byxan)

ANNONS
Av minmolly - 24 juli 2009 16:39

Har gått igenom sida efter sida fall och winter colletionen idag. Har hittat vissa grejer som jag måste ha, vissa som jag kanske vill ha och andra som jag säkert kommer att gilla senare. Det är så mycket att man blir alldeles vimmelkantig. Men en "all over velour hood tunic" blir det garanterat. Sånt skönt ha-hemma-plagg inte för fint så man är rädd om att få fläckar eller att de ska gå sönder. "cotton poly tank" är också så där härlig basic.

Av minmolly - 24 juli 2009 09:33

Surfade på odd molly.com och såg flera plagg jag aldrig sett. Varken i ngn nätbutik eller irl. Bla denna "speak heart dress". Har jag bara missat den, tillverkades den i väldigt få ex eller var det bara ingen som beställde den? Ngn som har ett svar?

Av minmolly - 24 juli 2009 09:11

Tråkigt tråkigt....Har städat äldsta sonens rum och slängt en sopsäck full av lego förpackningar, konstiga trasiga leksaker och annat krafs. Detta är resultatet.

Andra sonens rum ska målas om och nya möbler inväntas. Inväntar en kompis med barn som kommer snart på besök i detta tråkiga regniga väder.

Av minmolly - 23 juli 2009 15:17

Hittade denna bilden. Förra sommaren i Finland på djurpark. Med min gröna 327 blus. Byxorna har jag vuxit ur detta året tyvärr. Ingen dagens molly idag heller. Har en Juicy velour i rosa och ett vitt HM linne.

Av minmolly - 22 juli 2009 19:34

Det är helt ny förälskelse jag fått och tänkte att jag ska inreda mitt sovrum med denna stil. Jag kan väldigt lite om denna inrednings stil så ni som är experter får ursäkta om allt inte är korrekt. Sängborden med småplock är klara och kistan är hittad hos en granne som skulle slänga den. Den såg inte ut så här när jag hittade den.

Av minmolly - 22 juli 2009 15:07

Jep, i brist på pengar och dagens Molly är gårdagens nya inköp livealot bouse inköptes idag hårspray....special edition med Odd Molly print.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se