Senaste inläggen

Av minmolly - 29 juli 2009 14:17

Jag måste få tag på denna spoiler underskirt och Knee high length sock. Så bra att ha då de passar med det mesta. Har hört att Lindex ska ha söta liknande sockor med volang kant. Ska undersöka saken och införskaffa sådana om det finns. OM´s sockor är ju inte direkt billiga :-D

ANNONS
Av minmolly - 29 juli 2009 08:56

Nu måste vi åka och handla. Det finns absolut ingenting att äta hemma. Dagens Molly är en hit and run dress med vitt linne och vita leggings. Klänningen är på gränsen till för kort utan ngt under och jag har ingen bra underkjol som förlänger. Någon som har ett bra tips?

Skorna är från Zara. Nu bär det av med alla tre barnen till stormarknaden....*suck*

ANNONS
Av minmolly - 28 juli 2009 12:43

Stod igår och pratade med min syster om att sälja denna # 328 Embroidered Tunic som jag har på mig idag. Beklagade mig att jag aldrig använder den.....vad åkte på idag om inte denna tunikan. Jag ska INTE sälja den utan börja använda den mer helt enkelt. Ihop med "jeans" tights från Lindex och denim ballerinas från Din sko blir det en fin kombo....eller vad säger ni?  Har för övrigt kommit över skräcken att lägga ut helkroppsbilder på mig själv.

Bandet i midjan är för övrigt av ngt glansigt satängtyg så den går inte att få fin när den är på....därav ser den ihopsnurrad och knasig ut på bilden. Hur jag än försöker går det inte.

Av minmolly - 27 juli 2009 07:58

Ska bli så tråkigt. Flyger till Bergen i Norge om en stund och hem sent på kvällen. Avbryter min kära semester med denna uber tråkiga resa. Det är dock ett möte med en bra kund så det kan ju vara värt det hela. Min kära syster håller koll på barnen då vi båda jobbar idag.

Molly följer med och håller mig sällskap. Livealot som blivit en favorit....så den kommer folk att se ofta.

Av minmolly - 26 juli 2009 13:25

I vitt. Denna är så söt. Den tappade toppen av den klädda knappen på ärmen så innan jag fått dit en ny så har den bara hängt i garderoben. Nu är knappen där och jag kan ha på mig den igen. skönt....


Men var är mitt bruna flätade skärp? Har letat överallt. Ngn som har en aning?

Av minmolly - 26 juli 2009 08:44

Dottern i en mysig klänning från danska "Louie Louis" :-) Hennes dagens outfit....

Av minmolly - 25 juli 2009 18:53

Just for you....en helkroppsbild på osminkade mig på en slapp lördag :-D Så här ser tunikan ut på mig. Ledsen om folk blir skrämda.....hade tänkt att ngn dag ska jag lägga ut ansiktet men hade tänkt att sminka mig först :-)

Av minmolly - 25 juli 2009 11:03

Maken fyller år idag. Jag gillar att göra tårta med marsipan/sygarpaste men det gillas tydligen inte länger i denna familjen. Så nu blev det en gräddtårta med laktosfri grädde som inte vill stelna *suck* så här blev den iaf.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se