Direktlänk till inlägg 30 juli 2009

Knästrumpor....

Av minmolly - 30 juli 2009 16:59

Det har pratats om strumpor hos Twilfit med volang, knästrumor från Lindex som passar med Odd Molly kläder samt dessa blev jag tipsad om.

69 kr hos Hal'éns kan man ju kosta på sig. Tog de svarta.

Ngn som har bilder på andra strumpor som kan tänkas prisvärda då det knappast blir en massa olika OM strumpor (gärna men de kostar rätt mycket). Ett par naturvita lär jag investera i men annars får det bli kopior.....

 
ANNONS
 
Evalena

Evalena

30 juli 2009 20:43

Jag fyndade ett par naturvita/chalk fr TiMo på Lager157 förra året. 99spänn tror jag. ÄR hur söta som helst!

http://www.mollyholic.se

 
Ingen bild

stargirl

30 juli 2009 20:44

Det stället känner jag inte till. Men då är det förmodligen långt från mig :-) Men kul med ett fynd.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av minmolly - 1 augusti 2009 10:20

Skapade en ny blogg   http://minmolly.se/   Besök den istället! Roligare layout, därför roligare för er att läsa. Välkomna!! ...

Av minmolly - 31 juli 2009 19:08

Testar min nya sjal och strumpor med min make out dress. Detta blir en bra outfit när jag börjar att jobba. Borse från de fula stövlarna. Jag hittade inga andra och dessa har helt klart gjort sitt :-D ...

Av minmolly - 31 juli 2009 18:27

Åkte till Täby centrum idag för att göra mina naglar. Alltid skönt att få naglarna fixade. Hittade en sjal på Indiska som passar perfekt till flera av mina Mollysar och även som halsduk kalla dagar. Det fanns även en i en underbar lila med samma möns...

Av minmolly - 31 juli 2009 11:17

Jag är så sugen på at ha jeans trots det fina vädret. Kan erkännas att det är lite varmt för dem. Kanske får jag byta senare. Jeansen är från Koola Anna. Dottern ville vara med och har kläder från Plastisock (kjol och t-shirt). ...

Av minmolly - 30 juli 2009 16:17

Fick röda vinbär av min kollega. Så jag bakade muffins. De är för varma att äta och jag är inte så förtjust i bakverk hehehe..  Men här är receptet. Jag använde alltså röda vinbär ist för hallon,blåbär etc.   2 ägg2 dl socker3 1/2 dl vetemjöl1 1/2 ts...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se