Direktlänk till inlägg 29 juli 2009

Två små måsten.....

Av minmolly - 29 juli 2009 14:17

Jag måste få tag på denna spoiler underskirt och Knee high length sock. Så bra att ha då de passar med det mesta. Har hört att Lindex ska ha söta liknande sockor med volang kant. Ska undersöka saken och införskaffa sådana om det finns. OM´s sockor är ju inte direkt billiga :-D

 
ANNONS
 
Malin

Malin

29 juli 2009 20:47

Jättefin kjol och strumpor! Kjolen funderar jag också på..Bra att ha under! Odd Mollys strumpor kan jag rekommendera! Har dock bara i ull... än så länge :-)

http://vartradhus.blogspot.com

 
Innerjoin

Innerjoin

30 juli 2009 00:22

Jag hittade jättefina knästrumpor med liten rosett på Haléns, när jag kollade igenom katalogen igår. Men bara svarta och grå iof.

http://viktigastebloggen.blogspot.com

 
Stargirl

Stargirl

30 juli 2009 12:42

Tack för tipset. Ska kika på Halèns.

http://minmolly.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av minmolly - 1 augusti 2009 10:20

Skapade en ny blogg   http://minmolly.se/   Besök den istället! Roligare layout, därför roligare för er att läsa. Välkomna!! ...

Av minmolly - 31 juli 2009 19:08

Testar min nya sjal och strumpor med min make out dress. Detta blir en bra outfit när jag börjar att jobba. Borse från de fula stövlarna. Jag hittade inga andra och dessa har helt klart gjort sitt :-D ...

Av minmolly - 31 juli 2009 18:27

Åkte till Täby centrum idag för att göra mina naglar. Alltid skönt att få naglarna fixade. Hittade en sjal på Indiska som passar perfekt till flera av mina Mollysar och även som halsduk kalla dagar. Det fanns även en i en underbar lila med samma möns...

Av minmolly - 31 juli 2009 11:17

Jag är så sugen på at ha jeans trots det fina vädret. Kan erkännas att det är lite varmt för dem. Kanske får jag byta senare. Jeansen är från Koola Anna. Dottern ville vara med och har kläder från Plastisock (kjol och t-shirt). ...

Av minmolly - 30 juli 2009 16:59

Det har pratats om strumpor hos Twilfit med volang, knästrumor från Lindex som passar med Odd Molly kläder samt dessa blev jag tipsad om. 69 kr hos Hal'éns kan man ju kosta på sig. Tog de svarta. Ngn som har bilder på andra strumpor som kan tänka...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se