Direktlänk till inlägg 29 juli 2009

Fint väder - ingen mat hemma....

Av minmolly - 29 juli 2009 08:56

Nu måste vi åka och handla. Det finns absolut ingenting att äta hemma. Dagens Molly är en hit and run dress med vitt linne och vita leggings. Klänningen är på gränsen till för kort utan ngt under och jag har ingen bra underkjol som förlänger. Någon som har ett bra tips?

Skorna är från Zara. Nu bär det av med alla tre barnen till stormarknaden....*suck*

 
ANNONS
 
Evalena

Evalena

29 juli 2009 11:25

Oj vilken skillnad på hur H&R kan sitta på. Du har väl sett min blåa på va?
*ASG*
Det är tragiskt när man jfr med dig. Färgen var jättefin också!
Men det är en fin tunika/klänning så jag kan bara inte göra mig av med den.
Kram!

http://www.mollyholic.se

 
Stargirl

Stargirl

29 juli 2009 11:27

Snick,snack....ska genast kolla din H&R men allt sitter ju olika på olika människor. Jag fyller ju inte ut mina plagg upp till tyvärr....det är inte alltid roligt.

http://minmolly.bloggagratis.se

 
Evalena

Evalena

29 juli 2009 11:40

Alltså, den är jättefin!
Men inte PÅ mig. Sorgligt men sant. Ser ut som en midjelös, fet ballerina eller nåt....
Men tack iaf!

http://www.mollyholic.se

 
Ingen bild

Sara Mia

29 juli 2009 16:39

Jag har min OM-jeanskjol under. det blir den sista volangen som syns då. Fast min är ju blå förstås och då passar det nog bättre. Om någon är sugen på denna i rosa så fanns den för 50% rabatt i flera strl. på Sivi shop i Gävle senast igår.

 
Ingen bild

stargirl

29 juli 2009 17:57

Aaah, jeanskjolen det låter fint. Men jag har tyvärr ingen.

 
Ingen bild

Kajsan

29 juli 2009 19:23

Å vad brun och snygg du är, och klänningen också såklart, snygg, men dock inte brun :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av minmolly - 1 augusti 2009 10:20

Skapade en ny blogg   http://minmolly.se/   Besök den istället! Roligare layout, därför roligare för er att läsa. Välkomna!! ...

Av minmolly - 31 juli 2009 19:08

Testar min nya sjal och strumpor med min make out dress. Detta blir en bra outfit när jag börjar att jobba. Borse från de fula stövlarna. Jag hittade inga andra och dessa har helt klart gjort sitt :-D ...

Av minmolly - 31 juli 2009 18:27

Åkte till Täby centrum idag för att göra mina naglar. Alltid skönt att få naglarna fixade. Hittade en sjal på Indiska som passar perfekt till flera av mina Mollysar och även som halsduk kalla dagar. Det fanns även en i en underbar lila med samma möns...

Av minmolly - 31 juli 2009 11:17

Jag är så sugen på at ha jeans trots det fina vädret. Kan erkännas att det är lite varmt för dem. Kanske får jag byta senare. Jeansen är från Koola Anna. Dottern ville vara med och har kläder från Plastisock (kjol och t-shirt). ...

Av minmolly - 30 juli 2009 16:59

Det har pratats om strumpor hos Twilfit med volang, knästrumor från Lindex som passar med Odd Molly kläder samt dessa blev jag tipsad om. 69 kr hos Hal'éns kan man ju kosta på sig. Tog de svarta. Ngn som har bilder på andra strumpor som kan tänka...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se