Direktlänk till inlägg 27 juli 2009

Avbryter min semester - för en dag....

Av minmolly - 27 juli 2009 07:58

Ska bli så tråkigt. Flyger till Bergen i Norge om en stund och hem sent på kvällen. Avbryter min kära semester med denna uber tråkiga resa. Det är dock ett möte med en bra kund så det kan ju vara värt det hela. Min kära syster håller koll på barnen då vi båda jobbar idag.

Molly följer med och håller mig sällskap. Livealot som blivit en favorit....så den kommer folk att se ofta.

 
ANNONS
 
Malin

Malin

27 juli 2009 08:16

Tråkigt med avbruten semester! Börjar själv jobba idag.... Blusen är så fin!

http://vartradhus.blogspot.com

 
Ina

Ina

27 juli 2009 11:24

Åh vad fin du är!!!:-) Blusen är ursöt i rosa och du med!!
För en föräldraledig låter din resa som ett spännande äventyr men samtidigt förstår jag att du som är inne i svängen och tvingas avbryta din semester inte uppskattat det lika mycket. Tänk på att ikväll är du hemma igen och kan återgå till ledigheten igen!:-) Ha en trevlig dag trots allt!!

http://www.mollydolly-ina.blogspot.com

 
Sassa

Sassa

27 juli 2009 19:35

hej , ska vi följas åt via bloglovin?
Jag är en ung 2 barns mamma.

Kram

http://www.sandram.webblogg.se

 
Evalena

Evalena

27 juli 2009 21:53

Den är jättefin den där! Har du din vanliga strl eller har du gått ner en som de flesta verkar göra?
Vad modig du är föresten som lägger ut ansiktsbild igen!
Du är jättefin så du behöver inte oroa dig hur som helst.

KRam!

http://www.mollyholic.se

 
Ingen bild

stargirl

27 juli 2009 23:56

Jag har min vanliga stl 0. Mindre än så blir det nog inte. Men den passar fint.
Tack för de snälla orden :-)

 
Katinka

Katinka

28 juli 2009 16:58

Men oj vad fin den där är! Nej, inte sälja. Den ser underbar ut på dig...

http://oddmollybesatt.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av minmolly - 1 augusti 2009 10:20

Skapade en ny blogg   http://minmolly.se/   Besök den istället! Roligare layout, därför roligare för er att läsa. Välkomna!! ...

Av minmolly - 31 juli 2009 19:08

Testar min nya sjal och strumpor med min make out dress. Detta blir en bra outfit när jag börjar att jobba. Borse från de fula stövlarna. Jag hittade inga andra och dessa har helt klart gjort sitt :-D ...

Av minmolly - 31 juli 2009 18:27

Åkte till Täby centrum idag för att göra mina naglar. Alltid skönt att få naglarna fixade. Hittade en sjal på Indiska som passar perfekt till flera av mina Mollysar och även som halsduk kalla dagar. Det fanns även en i en underbar lila med samma möns...

Av minmolly - 31 juli 2009 11:17

Jag är så sugen på at ha jeans trots det fina vädret. Kan erkännas att det är lite varmt för dem. Kanske får jag byta senare. Jeansen är från Koola Anna. Dottern ville vara med och har kläder från Plastisock (kjol och t-shirt). ...

Av minmolly - 30 juli 2009 16:59

Det har pratats om strumpor hos Twilfit med volang, knästrumor från Lindex som passar med Odd Molly kläder samt dessa blev jag tipsad om. 69 kr hos Hal'éns kan man ju kosta på sig. Tog de svarta. Ngn som har bilder på andra strumpor som kan tänka...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se