Direktlänk till inlägg 18 juli 2009

Vad göra med alla OM plagg?

Av minmolly - 18 juli 2009 13:29

Hur ska man göra när man vet att man inte kommer att använda ett plagg mer?

1. Spara i den vanliga garderoben om man skulle få för sig att använda plagget.

2. Hänga upp i en klädpåse i en separat garderob för framtiden.

3. Sälja och köpa nytt :-o

4. Spara till dottern, kanske vill hon ha kläderna sedan?

5. Byta till ngt annat OM plagg.


Jag har satt 6 månader som riktmärke. Sedan säljer jag (gäller ej ullplaggen då de bara används på vintern) Men nu börjar jag att inse att jag saknar plaggen jag sålt iaf...

Dottern i en härlig sommar klänning från Proud (i brist på ngt annat att visa)

 
ANNONS
 
A-K

A-K

18 juli 2009 17:26

Det är en jobbig fråga. Fast jag säljer nog mina som jag inte använt på länge och investerar i något nytt. Min dotter (11 år) har pekat ut ett par av mina OM som jag absolut inte får sälja för att hon vill ha dem :)
Skulle man sen ångra sig efteråt så får man väl leta reda på en ny... jag gillar själva jakten på ett speciellt OM-plagg som jag vill ha!

http://mollyist.blogspot.com

 
Bina - everydaymolly

Bina - everydaymolly

19 juli 2009 08:19

Jag är en sån som gör mig av med det... bort bort!

http://everydaymolly.blogspot.com

 
Malin

Malin

19 juli 2009 11:05

Förrut sålde jag bort några, men åndrar mig nu. Så from nu så säljer jag inga! Utan sparar "i fall att"

http://vartradhus.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av minmolly - 1 augusti 2009 10:20

Skapade en ny blogg   http://minmolly.se/   Besök den istället! Roligare layout, därför roligare för er att läsa. Välkomna!! ...

Av minmolly - 31 juli 2009 19:08

Testar min nya sjal och strumpor med min make out dress. Detta blir en bra outfit när jag börjar att jobba. Borse från de fula stövlarna. Jag hittade inga andra och dessa har helt klart gjort sitt :-D ...

Av minmolly - 31 juli 2009 18:27

Åkte till Täby centrum idag för att göra mina naglar. Alltid skönt att få naglarna fixade. Hittade en sjal på Indiska som passar perfekt till flera av mina Mollysar och även som halsduk kalla dagar. Det fanns även en i en underbar lila med samma möns...

Av minmolly - 31 juli 2009 11:17

Jag är så sugen på at ha jeans trots det fina vädret. Kan erkännas att det är lite varmt för dem. Kanske får jag byta senare. Jeansen är från Koola Anna. Dottern ville vara med och har kläder från Plastisock (kjol och t-shirt). ...

Av minmolly - 30 juli 2009 16:59

Det har pratats om strumpor hos Twilfit med volang, knästrumor från Lindex som passar med Odd Molly kläder samt dessa blev jag tipsad om. 69 kr hos Hal'éns kan man ju kosta på sig. Tog de svarta. Ngn som har bilder på andra strumpor som kan tänka...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se