Direktlänk till inlägg 18 juli 2009

För varmt - "Helena loves Terry" har åkt på.

Av minmolly - 18 juli 2009 10:40

Denna klänningen är en klar favorit i värmen. Så härlig i frottè och mjuk. Kommer garanterat att köpa fler plagg i frottè till nästa sommar. Denna var ett "test" och jag är mycket nöjd. Är även nöjd med den knallgula färgen!!!

Sitter på uteplatsen och dricker cola och maken packar ihop för att åka till stranden. Det är så härligt med sommar (då det är fint väder).

Är så glad att www.ajabajakids.se tar in lite mer udda plagg som dessa klänningar det gör nämligen inte min lokala butik som är väldigt konservativa i sina inköp.

 
ANNONS
 
A-K

A-K

18 juli 2009 11:03

Jepp :)
Jag har en i blått!
Underbar när det är varmt! Här regnar det och är grått idag :(

http://mollyist.blogspot.com

 
Livet i byn

Livet i byn

19 juli 2009 15:14

Så snygg, har ingen själv men suktar...

~Livet i byn

http://livetibyn.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av minmolly - 1 augusti 2009 10:20

Skapade en ny blogg   http://minmolly.se/   Besök den istället! Roligare layout, därför roligare för er att läsa. Välkomna!! ...

Av minmolly - 31 juli 2009 19:08

Testar min nya sjal och strumpor med min make out dress. Detta blir en bra outfit när jag börjar att jobba. Borse från de fula stövlarna. Jag hittade inga andra och dessa har helt klart gjort sitt :-D ...

Av minmolly - 31 juli 2009 18:27

Åkte till Täby centrum idag för att göra mina naglar. Alltid skönt att få naglarna fixade. Hittade en sjal på Indiska som passar perfekt till flera av mina Mollysar och även som halsduk kalla dagar. Det fanns även en i en underbar lila med samma möns...

Av minmolly - 31 juli 2009 11:17

Jag är så sugen på at ha jeans trots det fina vädret. Kan erkännas att det är lite varmt för dem. Kanske får jag byta senare. Jeansen är från Koola Anna. Dottern ville vara med och har kläder från Plastisock (kjol och t-shirt). ...

Av minmolly - 30 juli 2009 16:59

Det har pratats om strumpor hos Twilfit med volang, knästrumor från Lindex som passar med Odd Molly kläder samt dessa blev jag tipsad om. 69 kr hos Hal'éns kan man ju kosta på sig. Tog de svarta. Ngn som har bilder på andra strumpor som kan tänka...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se