Direktlänk till inlägg 18 juli 2009

Inte bara Odd Molly - jag älskar även väskor.

Av minmolly - 18 juli 2009 10:09

Jep, är väskoman. Men int den typen som köper nya väskor varje dag på Lindex och HM. Jag planerar mina väsk köp i 6 månader :-D Två väskor per år blir det. En till jul (julklapp av maken) och en på sommaren alt i Maj då jag fyller år. Fick min Gucci Horsebit Hobo till julen. Jag ÄLSKAR den, men ni vet hur det är. Man är alltid sugen på en ny. Nu lutar det åt en Speedy LV väska (se bild). Jag säljer dock inga avlagda väskor utan de sparas fint i sina dustbags och sparas till dottern som vid 15 års ålder får börja botanisera i Vintage Luxury. Kul idè eller hur? Jag ska köpa väskan snart......så tills dess en bild från tillverkaren.

 
ANNONS
 
Evalena

Evalena

18 juli 2009 13:21

Kul med väskor! Vi är ofta till New York och där kan man verkligen frossa! De enda jag har i märkesväg är en mulberry och Aigner. båda i brunt dock. Vad smart att se dem som framtida presenter åt dottern, det kan man ju ta som en anledning att få handla.
Hade spanat in en skitsnygg Pradaväska på webben för ett par år sen som vi hade bestämt att jag skulle köpa nr vi kom t NY nästa gång. Väl där fanns den inte på Prada men jag hittade en annan jag kunde tänka mig. Då vi frågade om den började expediten snällt med att upplysa om priset och det var mååååånga måååååånga kr den kostade.
Det var då jag köpte min Mulberry, Istället.

http://www.mollyholic.se

 
Eva

Eva

19 juli 2009 00:41

Jag är också svag för snygga väskor. Problemet med mig är att jag har svårt att skifta mellan mina väskor och det blir att jag använder dem nästan för mycket. Jag har en Miu Miu som jag använt ett år snart och den börjar bli ful och smutsig i skinnet. Jag får nog lämna in den för rengöring snart.

http://oddefva.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av minmolly - 1 augusti 2009 10:20

Skapade en ny blogg   http://minmolly.se/   Besök den istället! Roligare layout, därför roligare för er att läsa. Välkomna!! ...

Av minmolly - 31 juli 2009 19:08

Testar min nya sjal och strumpor med min make out dress. Detta blir en bra outfit när jag börjar att jobba. Borse från de fula stövlarna. Jag hittade inga andra och dessa har helt klart gjort sitt :-D ...

Av minmolly - 31 juli 2009 18:27

Åkte till Täby centrum idag för att göra mina naglar. Alltid skönt att få naglarna fixade. Hittade en sjal på Indiska som passar perfekt till flera av mina Mollysar och även som halsduk kalla dagar. Det fanns även en i en underbar lila med samma möns...

Av minmolly - 31 juli 2009 11:17

Jag är så sugen på at ha jeans trots det fina vädret. Kan erkännas att det är lite varmt för dem. Kanske får jag byta senare. Jeansen är från Koola Anna. Dottern ville vara med och har kläder från Plastisock (kjol och t-shirt). ...

Av minmolly - 30 juli 2009 16:59

Det har pratats om strumpor hos Twilfit med volang, knästrumor från Lindex som passar med Odd Molly kläder samt dessa blev jag tipsad om. 69 kr hos Hal'éns kan man ju kosta på sig. Tog de svarta. Ngn som har bilder på andra strumpor som kan tänka...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se