Direktlänk till inlägg 18 juli 2009

Fyndat 613 i blått.

Av minmolly - 18 juli 2009 09:00

Köpte igår på 30% rea en 613 blus i blått. Som jag har på mig idag. Är jätte nöjd med fyndet. Superkul att ha en kortärmad blus i blått.

Idag ska jag slappa lite i solen men först nåra ärenden.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Sara Mia

18 juli 2009 09:15

Toppenfin! Jag har den i vitt och använder den nästan mest av alla Molly-plagg. Skulle gärna ha den i fler färger.

 
A-K

A-K

18 juli 2009 09:20

Oj vad snygg den var i blått!

http://mollyist.blogspot.com

 
Affi

Affi

18 juli 2009 10:03

Snygg! Härligt med sådana fynd. Jag har en vit och den används flitigt.

http://mollymedmera.blogspot.com

 
Ina

Ina

18 juli 2009 10:23

Blusen är jättesöt, har kikat på den också men aldrig köpt den. Den är sådär lagom vardagsfin, väldigt användbar med andra ord. Kul, som du skriver, att den är blå annars brukar man oftast ha blusar i vitt.

http://www.franssohnskagarden.blogspot.com

 
Malin

Malin

19 juli 2009 11:03

Ja den där blusen är så himla fin! Har haft min vita länge nu och jag älskar den! Passade på att köpa en ljusrosa igår innan vi åkte hem också ;-)

http://vartradhus.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av minmolly - 1 augusti 2009 10:20

Skapade en ny blogg   http://minmolly.se/   Besök den istället! Roligare layout, därför roligare för er att läsa. Välkomna!! ...

Av minmolly - 31 juli 2009 19:08

Testar min nya sjal och strumpor med min make out dress. Detta blir en bra outfit när jag börjar att jobba. Borse från de fula stövlarna. Jag hittade inga andra och dessa har helt klart gjort sitt :-D ...

Av minmolly - 31 juli 2009 18:27

Åkte till Täby centrum idag för att göra mina naglar. Alltid skönt att få naglarna fixade. Hittade en sjal på Indiska som passar perfekt till flera av mina Mollysar och även som halsduk kalla dagar. Det fanns även en i en underbar lila med samma möns...

Av minmolly - 31 juli 2009 11:17

Jag är så sugen på at ha jeans trots det fina vädret. Kan erkännas att det är lite varmt för dem. Kanske får jag byta senare. Jeansen är från Koola Anna. Dottern ville vara med och har kläder från Plastisock (kjol och t-shirt). ...

Av minmolly - 30 juli 2009 16:59

Det har pratats om strumpor hos Twilfit med volang, knästrumor från Lindex som passar med Odd Molly kläder samt dessa blev jag tipsad om. 69 kr hos Hal'éns kan man ju kosta på sig. Tog de svarta. Ngn som har bilder på andra strumpor som kan tänka...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se