Direktlänk till inlägg 8 juli 2009

Mitt första inlägg.

Av minmolly - 8 juli 2009 16:45

Nu har jag också tänkt att börja blogga om mitt favorit märke Odd Molly. Jag är fullkomligt uppslukad av dessa vackra kläder. De ger mig ett riktigt lyckorus (gräver även djupt i min plånbok). Dagens outfit är en hit and run dress. Denna klänning har faktiskt inte blivit en av mina favoriter som jag trodde. En annan gammal favorit är denna vita blusen (se bild) den användes flitigt under förra sommaren. Någon som vet vad den heter?

Tack Anna Karin, den vita blusen heter # 328 Embroidered Tunic.

 
ANNONS
 
Anna-Karin

Anna-Karin

8 juli 2009 17:01

Kul med fler mollybloggar!
Den översta heter # 328 Embroidered Tunic.

http://mollyist.blogspot.com

 
Bina - everydaymolly

Bina - everydaymolly

8 juli 2009 17:50

Heeeej - vad skojigt! Jag länkar upp till dig direkt så jag kan hålla lite koll!

http://everydaymolly.blogspot.com

 
Malin

Malin

9 juli 2009 23:25

Om klänningen inte är din favvo så kanske den är till salu? ;-) Den är ju bara sååå fin!!!

http://www.litencorrelin.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av minmolly - 1 augusti 2009 10:20

Skapade en ny blogg   http://minmolly.se/   Besök den istället! Roligare layout, därför roligare för er att läsa. Välkomna!! ...

Av minmolly - 31 juli 2009 19:08

Testar min nya sjal och strumpor med min make out dress. Detta blir en bra outfit när jag börjar att jobba. Borse från de fula stövlarna. Jag hittade inga andra och dessa har helt klart gjort sitt :-D ...

Av minmolly - 31 juli 2009 18:27

Åkte till Täby centrum idag för att göra mina naglar. Alltid skönt att få naglarna fixade. Hittade en sjal på Indiska som passar perfekt till flera av mina Mollysar och även som halsduk kalla dagar. Det fanns även en i en underbar lila med samma möns...

Av minmolly - 31 juli 2009 11:17

Jag är så sugen på at ha jeans trots det fina vädret. Kan erkännas att det är lite varmt för dem. Kanske får jag byta senare. Jeansen är från Koola Anna. Dottern ville vara med och har kläder från Plastisock (kjol och t-shirt). ...

Av minmolly - 30 juli 2009 16:59

Det har pratats om strumpor hos Twilfit med volang, knästrumor från Lindex som passar med Odd Molly kläder samt dessa blev jag tipsad om. 69 kr hos Hal'éns kan man ju kosta på sig. Tog de svarta. Ngn som har bilder på andra strumpor som kan tänka...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se